Hlohovec - oficiálna stránka mesta

Verejné výberové konanie na konateľa Vodárenskej spoločnosti Hlohovec, s.r.o.

Verejné výberové konanie na konateľa Vodárenskej spoločnosti Hlohovec, s.r.o. Vytlačiť

logo VSHC

V stredu 18. septembra sa uskutoční verejné výberové konanie na obsadenie funkcie konateľa obchodnej spoločnosti s majetkovou účasťou Mesta Hlohovec. Verejná časť sa uskutoční na Mestskom úrade v Hlohovci aj s možnosťou klásť uchádzačom otázky k prezentovaným projektom.

V stredu 18. septembra 2019 sa jediný prihlásený uchádzač predstaví výberovej komisii a verejnosti vo veľkej zasadacej miestnosti Mestského úradu v Hlohovci (2. poschodie). Verejná časť bude prebiehať od 13:00. Uchádzač bude mať k dispozícii 30 minút, v rámci ktorých bude 15 minút vyhradených na predstavenie a prezentáciu projektu a 15 minút budú mať k dispozícii členovia výberovej komisie a verejnosť na kladenie otázok k prezentovanému projektu. Následne bude od 14:00 prebiehať neverejná časť výberového konania, v rámci ktorej výberová komisia overí schopnosti a odborné znalosti uchádzača ústnym pohovorom.

Vo výberovej komisii majú zastúpenie odborní zamestnanci mestského úradu, poslanci Mestského zastupiteľstva mesta Hlohovec, odborný garant z oblasti vodární a kanalizácií a konzultant pre oblasť manažérskych zručností.

Po vypočutí kandidáta komisia vyhodnotí jeho schopnosti. Úspešného uchádzača na funkciu konateľa odporučí primátorovi mesta. Ten, ak sa s uchádzačom dohodne na podmienkach výkonu funkcie, predloží mestskému zastupiteľstvu návrh na schválenie uchádzača do funkcie. Po schválení uchádzača zastupiteľstvom je posledným krokom k vymenovaniu úspešného uchádzača do funkcie rozhodnutie primátora mesta ako zástupcu jediného spoločníka v tejto 100-percentnej obchodnej spoločnosti mesta Hlohovec.

dnes je: 17.9.2019

meniny má: Olympia